Závody ve Všeticích srpen 2005

Rozeskakování parkuru L
13. a 14.8.2005 závodila Adéla Císařová s Agátou ve Všeticích, kde na novém pískovém kolbišti probíhala v roce 2005 první sezóna. První den startovaly v dvoufázovém Z a ZL, druhý den pak v dvoufázovém ZL a v L** s rozeskakováním.

13. a 14.8.2005 závodila Adéla Císařová s Agátou ve Všeticích, kde na novém pískovém kolbišti probíhala v roce 2005 první sezóna. První den startovaly v dvoufázovém Z a ZL. Agáta v neznámém prostředí většinou první závod chodí pomaleji, takže v první fázi chytly 1 trestný bod za čas a s čistým kontem na překážkách skončily na 25. místě. V dvoufázovém ZL už do druhé fáze pokračovaly a zvládly ji také čistě, ale nepříliž rychle, takže byly 11.
Druhý den byl o dost úspěšnější. Adéla s Agátou v dvoufázovém ZL neudělaly chybu a dost rychlým časem získaly 3. místo, takže vyhrály první peníze:-) Jejich další premiérou byl závod L**, ve kterém startovaly úplně poprvé. Mezi konkurencí známých jmen zajely čistě a dostaly se do rozeskakování. V rozeskakování bylo 6 účastníků, a i když ho Adéla a Agáta nezajely příliš dobře a získaly 10 trestných bodů (6 za čas), jejich výkon stačil na krásné 4. místo:-)
Rozeskakování parkuru ZL Parkur L Parkur L
Publikováno: | Autor: | Kategorie: Obsedání a výcvik koní
| Připojená galerie: Všetice