Halové závody na Císařském Ostrově 19.11.2005

Jediné halové závody, kterých jsme se na podzim zúčastnili, byly na Císařském Ostrově. Adélu Císařovou s Agátou čekalo ZL a jejich první halové L**. Závody na tomto místě jsou oblíbené, a tak byl počet startujících ohromný.
Závody na Císařském ostrově, parkur ZL Jediné halové závody, kterých jsme se na podzim zúčastnili, byly na Císařském Ostrově. Adélu Císařovou s Agátou čekalo ZL a jejich první halové L**. Závody na tomto místě jsou oblíbené, a tak byl počet startujících ohromný. Kurz parkurů byl dosti těžký a ikdyž je tato hala celkem velká, překážky přicházely těsně po sobě.
Agáta s Adélou startovaly v ZL na čas, kde svou rychlou a bezchybnou jízdou vybojovaly mezi cca 90 startujícími krásné 2. místo, což znamená jejich nejlepší umístění v oficiální kariéře a ještě získaly pěkný pohár :-) Dalším závodem bylo L**, kde startovalo už "jen" cca 60 dvojic. Adéla s Agátou si s parkurem poradily celkem dobře, jedno lehké shození kolmáku a zastavení triplbaru (chyba jezdce :-)) je ale posunulo až na 36 místo. Jelikož to byl teprve jejich 2. parur L, který dolely až do cíle, tak byly s výsledkem spokojeny (předchozí závod L* totiž skončily u dvojdkoku na jeden cvalový skok, kde Agáta zastavila druhý skok a Adéla skákala "sama").
Takže jezdeckou sezónu 2005 jsme zakončili velice úspěšně a už se nemůžem dočkat, jak se nám bude dařit v sezóně 2006 :-)
Publikováno: | Autor: | Kategorie: Obsedání a výcvik koní