Halové závody v Herouticích 27.3.2005

Cesta z Heroutic do Čeliny, Greisy, Agáta a Adéla
První závody v sezóně 2005, kterých jsme se zúčastnily, byly halové závody v Herouticích. Adéla Císařová s Agátou startovaly v soutěži Z a ZL a Radka Cídařová s Greisy jely ZLPA na styl a handycap LP.

První závody v sezóně 2005, kterých jsme se zúčastnily, byly halové závody v Herouticích. Adéla Císařová z Agátou startovaly v soutěži Z a ZL. Agáta byla po zimní přestávce dost nervózní, a proto jela první závod docela pomalu, získaly 1 trestný body za čas, a to stačilo na 8. místo. V soutěži stupně ZL, která byla teprve jejich druhou soutěží této obtížnosti, získaly jen 3 trestné body za čas a čistý výkon na překážkách jim vynesl 5. místo.
Radka Císařová a Greisy startovaly v ZLPA na styl, kde se díky pěkné a čisté jízdě umístily na 3. místě, což je jejich nejlepší výsledek ze stylových soutěží. Dále startovaly v handycapu LP, který byl zároveň 1. kolem Pony ligy. V konkurenci větších pony vybojovaly svým čistým výkonem, v základním kole i v rozeskakování, 4. místo a v kategori dětí do 12 let byly 2., takže získaly cenné body pro Pony ligu.
Z těchto halových závodů máme jen videozáznamy, protože v hale je málo světla na focení. Videogalerii v blízké době uveřejníme, zatím se můžete podívat na fotky z cesty domů :-)
Cesta z Heroutic do Čeliny, Greisy, Agáta a Adéla

Publikováno: | Autor: | Kategorie: Obsedání a výcvik koní
| Připojená galerie: Cestování