Vydařený závěr sezóny 2015

Chesterton 5. místo Pražské skokové derby Gabrielka 10.10.

Závodní sezóna 2015 se nám vydařila ve všech směrech, získali jsme pěkná umístění v S** parkurech, L drezurách a S(CNC*) všestrannosti. Sezónu jsme zakončili při Pražském skokovém derby na Gabrielce, kde Chesterton získal 5. a Bára 9. místo. 


Chesterton, 8. místo finále KMK Zduchovice 5.9., 2x parkur S**
První víkend v září jsme se s Chestertonem zúčastnili skokového finále KMK šestiletých koní, které se konalo ve Zduchovicích. Na Chestera čekaly dva parkury stupně S** (130cm). S poměrně těžkými parkury (startoval poprvé na úrovni 130cm) jsme se popasovali se ctí a skončili na 8. místě.





 Video finále KMK:

Bára 3.místo všestrannost S (CNC*), Borová 20.9.
Třetí zářijový víkend jsme vyrazili na závody všestrannosti do Borové, kde startovali Bára a Chesterton ve všestrannosti stupně S(CNC*). Oba koně zajeli pěkně drezuru,  cross absolvovali čistě jen v trochu pomalejším čase a parkur zvládli oba za jednu chybu a umístili se na 3.a 4. místě. Na první starty na této úrovni pěkný výsledek :-)





Video Chestertona:

Carthago, 1. a 2. místo v drezuře L ve Svržně 28.9.
Poslední víkend v září jsme jeli na drezurní závody do Svržna. Bára startovala v drezurní úloze Z1,  kde v konkurenci 19 koní získala 2. místo za 71%. Carthago vyhrál úlohu L1 za 65% a v úloze DD byl 2. s 63%.

 




Chesterton 5. místo Pražské skokové derby Gabrielka 10.10.
Sezónu jsme zakončili 10. října v Praze na Gabrielce,  kde Chesterton a Bára startovali v Pražském skokovém derby. Chesterton zajel obtížný kurz s překážkami do 120cm se dvěma chybami a získal 5. místo. Bára,  pro kterou to byla premiéra na 120cm, inkasovala 3 chyby a byla 9.

 


Jízda Chestertona:

Jízda Báry:

Publikováno: | Autor: | Kategorie: Obsedání a výcvik koní
| Připojená galerie: Galerie "vítězů" 2015